Borrelhapje met rivierkreeftjes

INGREDIËNTEN

borrelhapje met rivierkreeftjes
    • handje dillevers fijngesneden

Klik op de ingrediënten voor info over voedingswaarden, vervangtips en/of verkooppunten. HANDIG!

BEREIDEN

    • Mix allereerst met de staafmixer de mascarpone met wat citroensap. Meng vervolgens de fijngesneden dille erdoor met een lepel. Proef en breng op smaak met cayennepeper, een drupje zoetstof, peper en zout. (Dit mengsel kan je makkelijk van te voren maken. Zet afgesloten en koel weg tot gebruik)
    • Verdeel het mascarponemengsel over 4 amuse glaasjes en verdeel de rivierkreeftjes erover, garneer tot slot met een takje dille.
    • 8 kleine porties op een amuselepel met 2 of 3 rivierkreeftjes erop. Of 4 iets grotere porties in een glaasje als borrelhapje. Of 2 grotere porties als voorgerecht!
    • Ook lekker met een heel fijn, vers gesneden ijsbergsla.
  • 2,5 gram koolhydraten hele recept.